När man har ett företag eller ett varumärke gör man rätt i att anordna eller delta i flertalet mässor, möten, festligheter, sammankomster, kurser, föredrag och andra event. Där kan man med fördel prata om sitt företag och sitt varumärke med intresserade människor som vill ta del av det ni haratt erbjuda, eller kanske har tankar på ett samarbete.

1 - Designa en egen tygpåse till ert event!

När ni gjort vad ni kunnat, synts och hörts och förhoppningsvis gjort intryck på lyssnare och besökare så finns det väl inte så mycket kvar ni kan göra. Eller?

Jo, ni kan dela ut ert material i en tygpåse. Denna tygpåse har ni designat och på den finns er företagslogga eller ert varumärke. Alla besökare går således hem med en mycket användbar, ständig påminnelse om just ert företag och/eller varumärke. Redan på vägen hem passerar besökarna massvis med människor som slänger ett öga på den snygga tygpåsen och registrerar vad som syns och står på den. Då har ni inte bara nått ut till besökarna på eventet, festen, föredraget eller mässan, utan dessutom till varenda människa som råkar fästa blicken på besökarnas nya tygpåsar. Tänk vilken spridning ni får med så enkla medel!

12 - Designa en egen tygpåse till ert event!

Dessa tygpåsar kommer många av besökarna sedan att använda upprepade gånger och således sprids ert varumärke eller ert företag ännu längre. Det är lite skillnad mot till exempel kylskåpsmagneter och bläckpennor, eftersom tygpåsar alltid kommer till användning och syns utåt, av fler ögon som kan tänkas lockas av det ni har att erbjuda.

Så designa er tygpåse och beställ hem ett gäng för att ta med på olika event som företaget anordnar eller besöker och dela där ut en enkel, snygg tygpåse som underlättar för besökarna och skaffar er fler kunder. Även om det är en avslappnad tillställning där ert företag eller varumärke inte diskuteras nämnvärt så kommer gåvor av något slag att uppskattas, och en tygpåse är en väldigt bra sådan eftersom den kommer till nytta och användning för mottagaren.