Alla företag som funderar över vilken typ av produkter de vill använda i sina reklamkampanjer bör definitivt överväga att välja tygpåsen. På den här sidan finns information om tygpåsen, hur man kan använda den och varför den är så bra som just reklampelare för ett företag.

Det finns flera olika storlekar och material och man kan välja olika typer av tryck för sin logo och man väljer själv var och hur man ska sprida påsarna. Det vanliga är att man trycker upp reklamprodukter inför en mässa eller ett event men man kan även ha dem året runt och ge till kunder som besöker företaget.

41 - Reklamtryck på tygpåsar

Det kan vara mycket effektivt att sprida tygpåsar där de är praktiska att ha, tex via en bokhandel eller universitet, där man ofta bär böcker i en påse. Detta är ett sätt att rikta sig till en yngre publik som kan bli framtida kunder till företaget.

I dag är det också mycket viktigt att vara miljömedveten och att trycka upp tygpåsar i ett miljöcertifierat material är alltid det allra bästa även om det kanske kostar någon krona mer. Att visa att man värnar om miljön och är beredd att lägga några extra kronor på detta gör att kunder blir mer positivt inställd till företaget.

Läs gärna alla poster på den här sidan så får du en hel del information vad gäller typgåsen, reklamtryck och miljötänket och det finns många viktiga ingredienser för att ett företag ska lyckas sprida sitt budskap via produkter som delas ut som gåvor.