När det är dags att välja hur man ska marknadsföra sitt varumärke finns det hundratals möjligheter att överväga. Man vill synas så mycket som möjligt, på så många ställen som möjligt, och naturligtvis till ett så lågt pris som möjligt. Samtidigt vill man kanske inte fästa sin logga på vilka onödigasaker som helst, saker som ingen någonsin lägger märke till, saker som ingen läser på eller förvånas av. Som pennor. Vem läser någonsin ens vad det står på pennan man använder i förbifarten innan man sticker till affären med handlingslappen man just skrev? Just det. Inte så många.

32 1 - En tygpåse syns!

Så vad är det absolut bästa alternativet om man vill synas så mycket som möjligt, med en produkt som faktiskt används och som folk lägger märke till? Just det. En tygpåse. Det är till och med modernt att använda tygpåsar i stället för väskor eller plastkassar nu för tiden, och det har mycket att göra med att de är snygga, slitstarka och dessutom bra för miljön.

Här har ni själva möjligheten att designa tygpåsen med er egen logga eller ert eget varumärke. Denna tygpåse kommer sedan att synas när ni själva går på stan med den i högsta hugg, när farmor packar matvarorna i den, när studenterna bär böcker i dem och när ungdomarna fyller dem med shoppingfynd.

31 - En tygpåse syns!

En tygpåse syns på tåget, på stan, på bussen, på badhuset, i skolorna, på arbetsplatsen. Och varför? Just för att de är användbara. Det finns ingen som inte har nytta av en tygpåse. Om den dessutom har ett snyggt, slående motiv eller en briljant text kommer ingen att undgå det, och så är ert varumärke helt plötsligt registrerat i några hundra nya huvuden.

Så, välj tygpåsen som reklamprodukt. För er skull, för kundernas skull och för miljöns skull. Designa själv ett passande motiv till er tygpåse och sprid den sedan vind för våg!