När företaget väljer att trycka upp tygpåsar med sin logo för att dela ut på t.ex. event eller en mässa kan man vara extra smart och trycka upp påsar i olika storlekar. Detta får kunderna att bli än mer positiva när de får gåvan. Kan de få välja storleken blir det hela roligare och man känner att företaget hartänkt ett extra varv för att tillgodose eventuella kunders behov.

Det kan finnas de lite större påsarna med rejäla handtag som fungerar för att bära hem mat från matbutiken i ett hållbart tyg som ska tåla den påfrestningen. Man kan också satsa på mindre påsar, som blir gulliga bara av storleken. De kan fungera bra som påse till barnens matsäck till friluftsdagen eller varför inte till den vuxnes matlåda som ska tas med till jobbet.

52 - Tygpåsar i olika storlek för olika tillfällen

Det kan annars vara så att ett visst företag vill satsa på en viss storlek eller form på påsen för att alltid ha just den, så att själva påsen med sin storlek blir en del av imagen. Kombinerat med företagets färger och logo kan det verkligen bli en fullträff för företaget, att sprida informationen om att de finns.

En riktigt rolig idé för t.ex. en mässa kan vara att man delar ut en större tygpåse med olika gåvor i, en s.k goodiebag. I denna bag som givetvis har företagets logo tryckt stort på den stora påsen, kan man lägga en mindre påse i matchande stil och i denna ligger en present! Presenten kan vara ett presentkort eller en produkt från företaget, beroende på vad som fungerar bäst. Det roliga blir att man får ”påsen i påse”, lite som ryska dockor man skruvar isär och hittar en allt mindre docka inuti den förra. Varje företaget behöver hitta på snitsiga saker för att sticka ut ur mängden och allt som uppfattas som roligt är oftast positivt.