Även om tygpåsen är det ultimata mediet för att visa upp ert företag eller varumärke på gatorna, i skolorna och på tunnelbanan så skadar det givetvis inte att sätta er stämpel på andra produkter också. Ni kan välja att sätta er logga på kylskåpsmagneter, på pennor, på tröjor, anteckningsböcker, visitkort, nyckelringar och, för all del, muggar och glas. Dessa kan ni sedan ge bort vid passande tillfälle och sprida vind för våg efter bästa förmåga. Eller så kan ni totalt översvämma människor med ert företags logga genom att göra en goodiebag av alla dessa användbara saker och vad passar då alldeles utmärkt? Jo, en tygpåse såklart.

I tygpåsen kan ni packa alla dessa saker ihop med information och eventuella rabattkuponger som sedan delas ut vid roliga event som besökare gärna kommer på. På denna tygpåse sitter en riktigt snygg och iögonfallande logga samt lite information om vad ert företag erbjuder eller vad ert varumärke står för, samt varför så många har nytta av just era produkter.

61 - Kombinera mera - ge bort goodiebags i tygpåse

Denna goodiebag kan ni dela ut nästan vart som helst. Till exempel i er lobby, till nöjda besökare, på företagsfester, sammankomster, föredrag och kurser. Dessutom väger en tygpåse nästan ingenting och tar mycket lite plats, så varför inte skicka med en när ni levererar era produkter eller utför era tjänster?

Fördelen med en tygpåse är att den med största sannolikhet kommer att användas, just för att den är så användbar att packa saker i. Den är hållbar och går att tvätta och är mycket bekvämare att bära saker i än till exempel en plastpåse. Därför kommer de som fått den att använda den, och således kommer den att synas på stan, i skolorna, i matbutikerna och på både bussar, tåg och tunnelbanor.

Och, låt oss vara ärliga; vem gillar inte ett företag som ger bort goodiebags?